Scitec Vagy biotech cuccai a jobbak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 11:07
1/9 anonim válasza:
scitec fehérjéje szerintem finomabb
2/9 A kérdező kommentje:
Én vettem már ott is ihatatlan jumbot.
Meg szerintem irreálisan magasak az áraik.
Termékminőségük meg egyre gyengül
2019. jan. 31. 11:19
3/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem jött be.
Jelenleg Myproteint használok.
4/9 anonim válasza:
:D nem jumbot ittam,nem vennék tömegnövelőt soha :D
nincs értelme fehérje áron ch-t venni
5/9 A kérdező kommentje:
55g fehérje 5g kreatin + bcca ...
Nem hiába vettem azt :D
De sz*r..
De a fehérjéjük is csúszik le hiába figyel az ember a kajára
2019. jan. 31. 11:26
6/9 anonim válasza:
Ha mar a ketto kozul kell valasztani, feherje, vitamin Scitec, multivitamin, proteinpalacsinta Biotech. Izuletvedobol probaltam parat, Arthroxon (Scitec) nalam a legjobb, azt rendszeresen veszem. A tobbit mar nem ezektol a gyartoktol.
7/9 anonim válasza:
Mindkettő garancia a minőségre.
Akik az ő kiegésztőjűket használja, nagyon nagy eredményeket érhet el ebben a sportban! Csak nem kell sajnálni a pénzt, áldozni rá, és meglesz a várva várt eredmény!!
8/9 anonim válasza:
De ha tudod a választ a kérdésre, akkor miért kérdezted meg? Vagy azt várod, hogy majd akkor egyetértenek veled, hogy milyen szar? :D
9/9 A kérdező kommentje:
Attól még kiváncsi lehetek, hogy a többségnek mi a válik be.
Okoska
2019. febr. 1. 02:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!