Hogyan csináljam az edzésemet?
172+ cm 173-nál kevesebb vagyok és 70,78kg. Van egy kis feleslegem, de az szerintem majd le megy. Az edzés során tehát az a kérdés ,hogy hány kg legyek ezzel a test magasággal! Illetve egyszer az izmmaimba már nyomtam be szteroidot. De csak 1x kíváncsiságból ,hogy mennyit növel 1 edzés során jól meg is "növelte". Érdemes egyszer be nyomni a Synthol olajat is. Persze csak 1x próba képen. lassan 4 hónapja edzek 11 vagy 12 nap múlva lesz 4 hónapja ,hogy edzek. Azt halottam lábra nem érdemes edzeni. Én is persze csak bicepszezek,tricepszezek és hasra edzek. Minden nap 40-45 perc! StreetWorkOut-zok. De néha el megyek edző terembe is! És remélhetőleg a későbbiekben még úgyis növök egy pár centit. Elvileg a fiók 24 éves korokig nőnek.
19/F
Igen lábra hülyeség edzeni ezt jól tudod.
A syntholos dologgal is egyet kell értenem,ha nőni akarsz nyomj egy kis syntholt a bal füled mögé a köponyádva, a synthol átmegy a koponyán és a növekedő hormonokat felgyorsìtja. Csináld ezt!
A koksszal kicsit elkéstél mivel már túl régóta edzel,inkább az 1. vagy 2. hétben kellett volna kokszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!