Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 napja nyomom az ágyat,...

4 napja nyomom az ágyat, betegség miatt, szerintetek ez a kiesés mennyit ront a fejlődésen?

Figyelt kérdés

Már elég jól elkezdtem alakulni. De napok óta alig bírok felkelni, influenzas vagyok. Kezdek lassan kimaszni belőle. De szerintem hétvégéig nem fogok még edzeni.

Viszont ma már ittam fehérjét, és igyekeztem így betegen is a fehérje adagot bevinni, de a shake nem csúszott le. A legnagyobb baj az, hogy nincs étvágyam, nem bírok enni. Húsleves, csirkemell vagy pulykamell kevés zöldséggel vagy spenóttal, semmi mást nem eszek 4 napja.. Inkább tea, neo citran..

Emiatt épülhet le valamennyi izom? Utána ugyanúgy folytassam az edzést vagy az első 1-2 alkalom legyen lightosabb?

2019. jan. 21. 11:02
 1/5 A kérdező kommentje:
22N
2019. jan. 21. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyilván rontja, de nem ezen fog múlni. Igyál folyadékot, próbálj enni, gyógyulj meg és gyorsan visszarázódsz.
2019. jan. 21. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Efelől ne aggódj. Ha le is megy némi izom, kb. ugyanolyan gyorsan vissza is megy
2019. jan. 21. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki szokott beteg lenni. Majd ha teljesen meggyógyultál, akkor folytatod. Azt meg majd meglátod, hogy ugyanúgy megy-e. Szerintem nem. Legalábbis én kicsit gyengébb szoktam lenni közvetlen betegség után. De hosszabb távon ez semmit sem befolyásol.

Egyszer 6 hétig nem csinálhattam semmit, műtét miatt. Na akkor volt változás, negatív irányban. De az sem érdekelt. Utána folytattam az edzést, és ugyanolyan lettem, mint a betegség előtt.

2019. jan. 21. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én is úgy gondolom h olyan jól nem megy majd az első pár edzés..

De remélem hosszutavon nem befolyásol semmit. Rég voltam beteg..

2019. jan. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!