Hogyan kezdjek el edzeni?
Figyelt kérdés
Nos 16 éves vagyok 95kg 180 cm magas szerintetek menyit kellene lefogynom hogy elkezdhessek edzeni vagy fogyás közben is kondizhatok???2019. jan. 18. 22:03
1/8 anonim válasza:
Mert amúgy hogyan tervezted másképpen a fogyást?
Járj terembe, legyen rendszer benne, táplálkozz megfelelően, és legyen kitartásod. Már holnap elkezdheted! :)
2/8 anonim válasza:
Sztem a tömegnövelésre gondoltál, vagyis az izom növelésére. Igaz, hogy a diétával együtt ez nem megy. Sztem 70-75 kg-ra elég lemenned, de ne felejtsd el, hogy akármennyire is tűpontosan eszel, tömegelés alatt mindig jön egy kis zsír is fel. A helyes fejlődés tömegelés pár hónapig, aztán diéta, és így felvállta.
Sok sikert
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat , de amugy még jöhetnek a tánácsok.
2019. jan. 19. 00:01
4/8 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy emelgeted a súlyzókat semmit nem fogsz fogyni. Ahhoz azért "hosszabb futkorászós, lihegtetős" elfoglaltság is kéne, meg némi diéta... Maga az izmosodás, erősség tökéletesen összefér a hájassággal egyszerre. Persze érdemes erősödni, mert más az, amikor egy vállas-izmos emberen van húsz kiló felesleg, mint amikor egy satnya gyerek hastájon folyik széjjel. Nyugodtan kondizgassál, ártani nem fog. Javul az összkép, de számszerűleg a súlyod nem lesz kevesebb, sőt. Legalább is saját tapasztalatom szerint. Mondjuk, én a 180-hoz csak 85 kg vagyok. Van rajtam felesleg, de azért ez elfogadható kinézetű kategória.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek kezdhetném ezzel: https://www.youtube.com/watch?v=YFfTp_Np94Q
2019. jan. 19. 00:21
6/8 A kérdező kommentje:
Kezdésnek megtenné?
2019. jan. 19. 00:22
7/8 anonim válasza:
Ez tökéletes lesz. Ha ilyen jó videók vannak, akkor kár is ehhez még mit hozzáfűzni :D Szerintem hajrá! Súlyzókat persze nem árt előtte beszerezned, ha nincs. Meg én mindig ajánlom a húzódzkodó otthoni felszerelését is.
8/8 A kérdező kommentje:
oké köszi
valami tanács van még vagy valami?
2019. jan. 21. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!