Vegán fehérjeport valaki tud ajánlani?
Én is most keresek megfizethető vegán fehérjeport, ami legalább elviselhető, esetleg finom izre :)
Eddig a Biotech Usa rizsfehérjéit próbáltam ki. A csokis fahéjas szerintem szörnyű sajnos, ahogy a vaniliás süti izű is, az erdei gyümölcsös viszont még egész jó (ezen meg is lepődtem, mert alapvetően sosem szerettem az erdei gyümölcs izű dolgokat semmiből sem eddig).
Illetve a Gymbeames csokis rizsfehérjét próbáltam eddig.. sajnos egy katasztrófa, ráadásul 1 kg-s kiszerelésben lehet kapni (mig a többig fél kilósban), igy egy hónapig ezt ihattam, mert sajnáltam volna kidobni...). Nem értem egyébként, hogy a növényi fehérjeporokból miért nem árulnak 1 adagos, tasakos verziókat, kipróbálás céljából (mig a sima fehérjeporokból kapható 1 adagos is általában).
Esetleg ha találsz egy finomat a jövőben, leirhatnád ide, én örülnék neki :)
Most a következő az Absorice növényi fehérjepor lesz amivel próbát teszek, bár amire sokan irták, hogy a capuccinos izben nagyon finom, az most nem kapható.. Igy valószinúleg fehércsokis karamellás izben fogom rendelni, kiváncsi leszek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!