Edzésterv otthonra?
Pár napja vásároltam egy 50 kilós szettet (egykezes, kétkezes egyaránt, szerelhető), és találtam is a neten gyakorlatokat, azonban olyat, amihez csak ezen eszközök lennének jók nem. Próbáltam a "Shop builder" weboldalon lévő gyakorlatokat kiszűrni, hogy melyekre elegendő a kezdő felszerelésem, 23-t ki is gyűjtöttem, de a kombinálás, mi menjen 1-1 napra nem megy annyira.
Teljesen kezdő vagyok, 195 centi 110 kilóval, távol minden várostól ahol lenne edzőterem, szóval az sajnos esélytelen. 4 napot szánnék rá hetente, próbáltam azt is nézni, hogy melyekhez kellene kisebb-nagyobb súly, hogy a csavarozgatással ne menjen el sok idő a gyakorlatok közt.
Ha valaki ezekből összedobna egy logikusan felépített tervet nagyon megköszönném, mert úgy érzem, kombinálhatom én akárhogy, ha nincs mögötte tudás, hogy miből-mi következne, csak kínlódás lenne a vége.
Elég lenne számokat is írni :)
(nincs sorrend, csak ahogy haladtam és mentegettem el a gyakorlatokat)
1. Fordított fogású bicepsz gyakorlat
2. Csuklóbehúzás
3. Csuklófeszítés
4. Gyalogló-vádlizás
5. Felülés
6. Bicepsz állva kétkezessel
7. Koncentrált bicepszgyakorlat
8. Bicepsz állva váltott karral
9.Kalapács bicepsz
10. Sikló bicepszezés
11. Bicepsz edzés egykezessel
12. Lórúgás - tricepsznyújtás döntött törzzsel
13. Egykezes tricepsz fekve
14. Tricepsznyújtás állva
15. Guggolás
16. Oldalemelés
17. Melltől nyomás állva
18. Állig húzás
19. Előreemelés
20.Összetett vállgyakorlat
21. Felhúzás - elemelés
22. Egykezes evezés
23. Tárogatás
Persze azt sem tudom, hogy melyik dolgozza meg ugyanazt az izomcsoportot, így mindkettő használata indokolatlan lenne, ezért ha furának tűnik a lista, elnézést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!