Mi a véleményetek erről a has és csípő fogyasztó krémről?
Figyelt kérdés
Itt a gyakori reklamjában jelent meg egy termék. Eléggé felkeltette az érdeklődésemet.
Szerintetek jó?
Elég jók a vélemények róla.
[link] /velemenyek/
2019. jan. 12. 12:12
2/9 anonim 

válasza:

Miután a biológiával és az élettannal valamennyire tisztában vagyok, a konkrét krém ismerete nélkül is elég nagy magabiztossággal mondom hogy kamu, lehúzás. Ezek a termékek általában nem a hatékonyságot, hanem a reményt adják el neked: azt a gondolatot, hogy egy kanapén ülve, krémet kenegetve is le tudsz fogyni. Nem tudsz.
3/9 A kérdező kommentje:
"konkrét krém ismerete nélkül "
Eddig olvastam.
2019. jan. 12. 12:28
4/9 anonim 

válasza:

Lejjebb pörgetsz, ahol az előtte utána fotók vannak, jobb kattintás, képkeresés ezzel: google, láthatod, hogy úgy kukázták össze a netről a képeket. Ez mindent elmond szerintem.
5/9 anonim 

válasza:

Még a véleményt is előre moderálják. Látszik is, hogy csak kamu, előre megírt vélemények vannak.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kivéve az utolsót, azt nem is tudom értelmezni.
2019. jan. 12. 13:09
7/9 anonim 

válasza:

Az a véleményem, hogy aki krémektől vár csodát, meg beveszi azt a sok bullshitet, hogy egy krémtől majd lemegy róla a hasi zsír, az született hülye.
8/9 Andi80018 

válasza:

Egyik krém, fogyitabi se jó semmire. Diéta és mozgás nélkül nem lehet testet formálni. Amit még én preferálok, az a szauna, és a masszázs. Persze az edzésen meg a kaján kívül.
9/9 anonim 

válasza:

Vegyél még hozzá vagy 10 féle tablettát, aztán egy jó nagy adag popcornnal meg sörrel ülj be a TV elé és figyeld, ahogy égnek a zsírpárnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!