Edzés után mit egyek?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom az anabolikus ablak 2 órán keresztül tart, és általában este szoktam edzeni (7 óra felé) így nem tudom hogy mit egyek (fehérje turmix+szőlőcukor alap edzés után.) de ha nem eszem akkor zuborog a gyomrom estére így fogalmam sincs mit egyek estére. Zabpehely tojással,tejjel kis mennyiségben? vagy mit? nem akarok hízni,ezért vagyok gondban és általában belefér még a kaja mindig estére is a kérdés az hogy mit egyek és milyen mennyiségben..2019. jan. 12. 06:57
1/5 anonim 

válasza:

nincs ilyen,hogy "ablak"
Ami belefér a napi keretbe azt edd
2/5 anonim 

válasza:

"fehérje turmix+szőlőcukor alap edzés után" Miért is? Egyél fehérjét zabbal lefekvés előtt és kész. Ahelyett, hogy odabäszol az inzulinodnak este cukorral, kajálhatnál ésszel is. Persze ha nyárra kell a nagy mell, 40+os kar meg diabétesz, akkor nem szóltam.
3/5 anonim 

válasza:

Növényi fehérje, maltodextrin mehetnek. Edzés után a lehet leghamarabb.
4/5 anonim 

válasza:

Legegyszerubb es legkomplexebb megoldas egy minosegi tomegmovelo. Zold jumbo !!
Edzes utan fél órán belül !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!