Milyen szteroiddal érhetek el látványos fejlődést?
Azt ugye tudod, hogy a nagy részét el fogod veszíteni?
Amúgy ilyen komolyabb kérdésekkel én már profibb fórumokra mennék, esetleg megkérdeznék egy normális, tapasztalat edzőt.
Te figyelj már....éskü 2-3x újrakezdtem a bejegyzést, mert úgy felhúztam magam rajtad....Tudod mi a sztreoid mi a hatás mechanizmusa, összetétel? Vagy esetleg tisztában vagy legalább a mellékhat
Kezdjünk is bele:A kortikoszteroidok legjelentősebb mellékhatása, hogy hosszú távú, vagy nagy dózisú alkalmazás után hirtelen abbahagyáskor mellékvesekéreg-elégtelenség tünetei mutatkoznak.
Gondolom gimnázium 11. osztály embertan kimaradt nálad, de bepótoljuk :) !
Androgének , amik férfi nemi hormonok, (mellékvese kéregállományában term.), ezt a gondolatmenetemet rád bízom, hogy végig gondold mit okozhatsz magadnak...mondjuk legalább a genomod nem öröklődne tovább, amit elnézve a kommentet nem is biztos olyan nagy kár lenne :D ! Ha a továbbiak érdekelnek azért olvass utána !
4 csak egy gyors emlékeztető
ne etesd a trollt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!