Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout. Hasizom...

Street workout. Hasizom edzésnél a térdfelhuzást csinálom. A 10/ 11dik után elkezd fájni a derekem ez normális?

Figyelt kérdés

Érzem magamban az erőt és tudnám csinálni a 40et is de a fajdalom miatt inkább nem csinálom.

Ez elfog mullni idővel?

Vagy forduljak orvoshoz?

2019. jan. 2. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen fordulj orvoshoz, ez nem normális hogy street workoutról kérdezel Testépítés kategóriában.
2019. jan. 2. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted hol kellene?

Aki erősiti a testét az szerintem testepit. Szerinted mi a francot csinál?

Talán csonkit,amortizál?

2019. jan. 2. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
3%

"Akkor szerinted hol kellene?"

Itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor

2019. jan. 2. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell annyi sokat csinálni . Elég 15 drb 4 sorozatban
2019. jan. 2. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
De jó a technika ? Mert lehet a helytelen kivitelezés miatt fájdul meg , amennyiben meg mégis jó akkor doki
2019. jan. 2. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
#3 😂😂😂
2019. jan. 2. 21:32
 7/12 anonim ***** válasza:
21%

"Aki erősiti a testét az szerintem testepit. Szerinted mi a francot csinál?"

Aki erősíti a testét, az szerintem azt sem tudja mi az hogy étrend. És az nem testépítés. Humor kategóriába mehet szerintem.

2019. jan. 2. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes a testépítés kategóriában kérdést feltenni, az itteni válaszolók között vannak igazi kretének. Nem egyszer próbáltam, és miután leoltottak nyilvánosban, nem reagáltam, továbbra sem adták fel, és privátban is zaklattak.
2019. jan. 3. 11:48
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Testépítők is használnak térdfelhuzásokat lábemeléseket has edzésére akkor mi ez a mánia hogy ne itt kérdezze? Még ha planche ről vagy egykezes huzodzkodésról kérdezne akkor meg értem mert arra tényleg nem kapna itt választ.
2019. jan. 3. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
akkor miért nem neveztek olimpiára basszus.? itt a gyakorin mindenki több mint 10 év óta gyúr, meg tökéletes formában van. nektek az egykezes fekvő semmi meg 200-300-zal guggolni tudjuk.
2019. jan. 13. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!