Van aki használja az 56 kg-os kézisúlyzót?
Figyelt kérdés
Edzőterembe feltűnt hogy ott hevernek, de egyszer sem láttam hogy valaki tényleg használná.
Gondolom bicepszre senki, de láttátok már olyat aki pl. Fekvenyomásra használja?
2018. dec. 31. 14:47
11/15 anonim válasza:
Èn egykezes kitamasztott bicepszre hasznalom. Ez miert erdekes?
12/15 anonim válasza:
Én azzal szoktam bemelegíteni. Koncentrált bicepszre.
13/15 anonim válasza:
Jó, de addig mit használtok papírnehezéknek?
14/15 anonim válasza:
Az eddzőteremben senki nem használja de itt mindenki napi szinten használja, azzal kel és azzal fekszik. Ebből látszik mindenki úgy fényezi magát írásban ahogy csak szeretné :D
15/15 Whitewolf19 válasza:
Ez nem fényezés.. Nem 400 kg -t tettem a guggoló rúdra, hanem annyit mondtam, hogy az 56 kg-os kézisúlyzót bizonyos gyakorlatnál tudnám használni. Nyilván nem koncentrált bicepszre kell gondolni. Hogy ki mit bír, mindenkinek a saját belátása és képességei döntik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!