Dafe kérdése:
BCAA-t mikor érdemes inni?
Figyelt kérdés
Mindenfélét olvastam már, valaki azt mondja, hogy edzés közben vagy után, és nagyon egyensúlyban van ez a tábor, mondhatni, hogy 50-50. Aki már komolyabban benne van a témában mit ajánlana? Edzés közben vagy után érdemes inni?2018. dec. 23. 19:34
1/8 anonim válasza:
Inkább közben, utána meg mehet a fehérje+szénhidrát.
2/8 anonim válasza:
Mehet reggel és edzés előtt is.
Fontos kieg. ne sajnáld rá a pénzt.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon túl van tolva a táplálékkiegészítő ipar, nagyon jól lehet fejlődni rendes kajákkal is. Szóval szerintem BCAA nélkül is remekül ellehetnél, ha meg iszod szerintem nem olyan lényeges, hogy edzés közben vagy után.
6/8 anonim válasza:
Minden nap reggel ébredés után és edzésnapokon edzés előtt, pihenőnapokon lefekvés előtt. Össz. napi 2 adagot így ugye minden nap. Ízesítetlennél egy adag 5 gramm, ízesítettnél egy adag mérete 6-9 g körül szokott lenni, de a termékleírásban úgy is ott van, hogy hány gramm egy adag az adott BCAA terméknél.
7/8 anonim válasza:
Egyébként nem kell messzire menni, itt elég jól le van írva röviden, hogy mikor érdemes:
8/8 anonim válasza:
Amikor van rá felesleges pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!