Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomfelszedése tömegnövelés...

Izomfelszedése tömegnövelés nélkül?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha valaki nem akar nagy darab lenni, csak szálkás testet, olyan formákkal ahogy egy férfi testnek nagyjából ki kell nézni, az lehetséges-e? Tehát nem akarok 20kilót felszedni, hogy abból csak 3 legyen majd izom. Kb 173cm magas vagyok és 77ről lefogytam 63ra. Most már lassan a hasamon sincs semmi, és a picike úszógumi is eltűnt. Ennek örülök is, de rájöttem, hogy nem a nádszálvékony alkat akarok lenni. Igazából a lábamon kívül mindenhova kéne felrakni izmot, főleg mellkasra.

2018. dec. 19. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

F.sz nélkül b..zni is lehet baràtom?

Remélem így vilàgos.

2018. dec. 19. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Ha tömegelésnél feljön rád 20 kiló és a végén csak 3 kiló izom marad, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Ekkora súlygyarapodásnál (ha naturál vonalnál maradunk) akkor egy gyengén betartott étrenddel is legalább a fele izom kéne, hogy legyen.

Lehet baromi lassan tömegelni amikor zsír alig jön, de izom is kevés. Vagy lehet normálisan tömegelni, majd diétázni és 8-10-12 hetet. Ha figyelsz, hogy 18-20% testzsír fölé ne menj és nagyon 10 alá se, mert akkor sok izmot veszítesz, akkor ez a leginkább járható út. Rád kb 10 kiló izom kéne, hogy esztétikus formád legyen és akkor 10% testzsírral lehetnél 80 kiló körül. De ez nem 2 hónap munkája lesz.

2018. dec. 20. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
2018. dec. 20. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a módszer gyakorlatilag arra jó, hogy tegyük fel sima tömegelés szálkásítás alatt kezdőként mondjuk feljön 1 év alatt 20 kiló, 10 kiló izom, 10 kiló zsír. Ezzel a módszerrel feljön kb 5 kiló izom, de csak 2-3 kg zsír. Lényegében jóval lassabban fejlődsz, viszont nem nagyon kell szálkásítanod, vagy le lehet tudni 4-6 hét alatt lazán azt, ami feljött 1 év alatt.
2018. dec. 20. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
sima tömegelés alatt*
2018. dec. 20. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is a testkompozíció változtatást akartam írni. Ha elfogadod, hogy így jóval lassabban jön fel rád az izom is, mint normál tömegelésnél. Nincs ingyen ebéd.
2018. dec. 20. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
Hülyeségeket beszéltek, vegyétek màr észre!!!!! Az úrfi nem akar izmos lenni, csak szàlkàs!!! Hülye proteinturmixos izomagyak, fogadni merek fel sem àll nektek a sok fehérjepor meg a kreatin miatt!!!!!
2018. dec. 20. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
K.
2018. dec. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!