Natúralban, hogyan lehet a legjobban növelni az izomtomeget?
Most tettem le a dro*ot 2 év után!(herbal)
Megfogott a testepites (azelőtt csinaltam is)
19 éves fiú vagyok!
Pénz nem akadáj
Én úgy vagyok vele vagy a d vagy az edzes, de akkor fullosan!!!
Naturalban hogyan tudnám elérni azt, hogy nagyon gyorsan fejlodjek?
187cm magas 72kg vagyok, nem zsirosodó!
Kkvalaszokat előre is!
Már azon túl vagyok!
2 éve koksz kúrát is toltam dbol és mivel a kvi adagot nem bírtam beszerezni ezért kezdtem el ezt
De mivel 2019 és nem élhetem le az egész életem így ezért beletörődtem, hogy csak natural lehetek
Kokszos edzessel teljesen tisztában vagyok
Natural érdekel
Nem úgy kerek tanácsot mint egy kezdő
Mégegyszer leírom
Fullos “hardcore” edzést akarok nem kezdőt, pl teljes testedzessel hanyagoljatok, a bontott edzésbol a maximumot kérdeztem , hogy azt hogyan lehet hogy csinaljak? Fullos fejlodes
Pénz nem akadaj
Ezeket már megvettem
Link:
"Naturalban hogyan tudnám elérni azt, hogy nagyon gyorsan fejlodjek?"
Sehogy. Ha türelmetlen vagy akkor ez így, ebben a formában nem neked való.
Szóval nem nekem való, hogy naturalban a legjobban fejlesztő, izomtomegnovelő edzést hajtsam végre ? Xd
Szerintem nem érted a kérdést!
Utolsónak .
"Fullos “hardcore” edzést akarok nem kezdőt, pl teljes testedzessel hanyagoljatok, a bontott edzésbol a maximumot kérdeztem , hogy azt hogyan lehet hogy csinaljak? Fullos fejlodes"
Tetszik nem tetszik, a #4-esnek igaza van! Nekiállhatsz állat módjára edzeni, de hiába erőlteted meg magadat, ha fizikailag nem bírod a tempót. És itt most a kifáradásra gondolok elsősorban, amit nem tudsz befolyásolni. Kezdőként lihegni fogsz, mint az állat ezzel a hozzáállással, de fejlődés az nem lesz belőle. Egy rendes edzés ott kezdődik, hogy a feladatokat kimérten hajtod végre a szintednek megfelelő súllyal és ha felgyorsul a szívverésed, akkor pihenőt tartasz, ameddig meg nem nyugszol (akár 10 percet is, ha ennyi kell). Heti maximum 3 edzés elég kezdőként, aztán ahogyan fejlődsz, lecsökkentheted ezt heti 2 edzésre is.
Te nem értetted a választ...
Nincs gyors eredmény. Kemény, kitartó edzés van, akkor lesz eredmény. Ez a gyorsan eredményt ez a tipikus hobbikokszos hozzáállás.
Senki nem beszélt szupermenrol
Mégegyszer le írom
Naturalban a maximum edzést akarom
Naturalban úgy akarok edzeni, hogy a legjobban fejlődjék
Naturaledzesbol a legjobb kihozasa a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!