Natúralban, hogyan lehet a legjobban növelni az izomtomeget?
Figyelt kérdés
Most tettem le a dro*ot 2 év után!(herbal)
Megfogott a testepites (azelőtt csinaltam is)
19 éves fiú vagyok!
Pénz nem akadáj
Én úgy vagyok vele vagy a d vagy az edzes, de akkor fullosan!!!
Naturalban hogyan tudnám elérni azt, hogy nagyon gyorsan fejlodjek?
187cm magas 72kg vagyok, nem zsirosodó!
Kkvalaszokat előre is!
2018. dec. 14. 15:43
11/13 anonim válasza:
Értetlen vagy. A maximum edzés az, amit fizikailag bírsz, senki nem fogja megmondani, hogy ez nálad pontosan milyen súllyal mennyit jelent. Annyit tehetsz, hogy heti 3-szor edzel maximum vagy 2-szer, ha nem tudod kipihenni magad a fennmaradó napokban.
12/13 A kérdező kommentje:
“Értetlen vagy. A maximum edzés az, amit fizikailag bírsz, senki nem fogja megmondani, hogy ez nálad pontosan milyen súllyal mennyit jelent.”
Értem akkor hiába tettem fel a kérdést, na M1
Utolsó
Azért köszönöm a válaszokat hanegativa ha nem
Szép napot.
2018. dec. 15. 18:00
13/13 anonim válasza:
Ha a legjobbat akarod kihozni, akkor szerintem kezdj egy ICF 5x5 edzéstervvel. Vagy ott a Starting Strength. Ezekkel jól lehet fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!