Otthoni edzés után konditeremre váltani milyen érzés?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy gépeken végezni a gyakorlatokat könyebb-e mivel kevésbé dolgozik egy gyakorlat közben a test többi része.
Én itthon kézi súlyzókkal és saját testes gyakorlatokkal eléggé lihegek gyakorlatok közben ezért hosszabb pihenőidőt kell tartanom.
Aki váltott konditeremre mit tapasztalt, könnyebb ilyen téren?
2018. dec. 14. 12:29
1/4 anonim válasza:
Számomra ég és föld volt a különbség, mert a konditeremben hirtelen megnőttek a gyakorlati lehetőségek. Gépekkel egy kicsivel könnyebbek a gyakorlatok, mert a tartóizmok szerepe lecsökken, de szerintem ne ez legyen az érv a konditerem mellett. Ha nem bírod kézi súlyzóval, akkor csináld kisebb súllyal vagy csináld lassabban, tarts nagyobb pihenőt a gyakorlatok között, stb. Kezdőknél általános hiba a lihegés, mert egyik gyakorlatról a másikra mennek elegendő pihenés nélkül.
2/4 anonim válasza:
Szabadsúlyok kellenek, gépek max kiegészítésnek. Pont az összetett alapgyakorlatoktól fogsz izmosodni naturálban.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy jobb a szabad súlyos, érzem is például váll edzésnél hogy a gerincem mentén a ház izmok is terhelve vannak hogy egyenesbe tartsam magam. Csak edzős videókon olyan játszi könnyedséggel emelgetik a súlyokat nem látszanak fáradtnak.
2018. dec. 14. 18:14
4/4 anonim válasza:
Semmi különbség, ha nem használsz gépeket. Ha pedig használsz, akkor az adott izom csoportban jobban érzed, hogy dolgoztál, még ha nem is érezted annyira nehéznek, mert izolál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!