Normális, hogy szobatársam úgy nyeli a kreatint, mint kacsa a nokedlit?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom én cukorból fele annyit nem eszek, mint ő kreatin tabikból. 1 hét alatt 1 dobozt bever.2018. dec. 6. 16:40
1/4 anonim válasza:
Igen. Gondolom ő keményen, tisztességesen edz is. Nem úgy mint egyesek akik edzés helyett a számítógép előtt növekszik a seggüket és kérdezősködnek a gyakorin.
2/4 anonim válasza:
Hány grammosat??
Mivel szobatárs, nem lehet, hogy kiszámolja mennyi kell neki egy hétre és csak annyit visz be magával koliba??
Jó pár cuccból én is csak mindíg vittem el valamennyit, mert egy 2kilós dobozát pl nem igazán tudtam volna berakni a szekrénybe, de egy 500grammos zacskó éppen elfért.
Vagy kreatinból vittem fel rendes magnéziumos dobozba, hogy ne foglalja a helyet. De volt olyan is, aki a rendes dobozába lapátolta ki a heti adagot és azt hurcolta, hétvégente haza vitte bele rakta a hetit majd hozta vissza.
3/4 anonim válasza:
Attol fugg hany grammos az a kapszula. 5-15 g naponta teljesen normalis, ha birja a gyomra.
4/4 anonim válasza:
Tuti 1 heti adagot visz, ha ellopják a koleszból ne legyen akkora kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!