Ha alacsony vagyok akkor nem lehetek profi testépítő?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, és azt vettem észre akik magasabbak sokkal nagyobbak mint az alacsonyabbak, én nem aza nagy fajta szeretnék lenni hanem az esztétikusat szeretem2018. dec. 3. 16:18
2/5 anonim válasza:
Pont a tul magas nem jo. Nem attol fugg.
3/5 anonim válasza:
Így van. Én pl. nem vagyok egy kicsi. Tessék, itt szenvedek a hosszú végtagokkal.. :D
4/5 anonim válasza:
Mármint az van úgy, amit a 2. válaszoló írt. Ha alacsonyabb vagy az csak jobb. A túl magas meg sokszor, hát hogy is mondjam... Szívás.
5/5 anonim válasza:
Testépítés szempontjából jobb ha alacsony vagy. Valahol azt olvastam hogy 173cm a legideálisabb a testépítőknek. Gondolom a fej mérete, ízületek nagysága stb szempontjából. Kathi Béci is nyilatkozta hogy mindig az alacsony, kis ízületekkel megáldott, nagy izomtömegű emberek érnek el jó helyezést. Persze a magasabb emberek rendre erősebbek is viszont nekik ugye sokkal többet kell zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!