A kötelezőkön kívül külön póz kérése testépítő versenyen?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy angol cikket, és ebből az jött le számomra, hogy testépítő versenyen a bírók bárkitől kérhetnek tetszőleges külön pózt is, ha úgy érzik, hogy az illetőnek a kötelező pózok által nem sikerült jól bemutatnia valamelyik izmát. Egészen konkrétan itt van két kép arról, amikor valaki állítólag nem tudta rendesen bemutatni a váll és a csuklyás izmát, ezért megcsináltatták vele az úgynevezett "asztal pózt".
Ez szerintetek igaz? Mondjuk látok benne logikát, de akkor is... Éppen készülök életem első amatőr versenyére, és valahogy nem szeretném ha beállítanának ebbe a pózba.
2018. nov. 24. 06:53
1/1 anonim válasza:
Itthon még nem láttam ilyet, de Amerikában bármi megtörténhet. Főleg ha a versenyszabályok kiírásába beleraknak egy olyan mondatot, hogy "a bírók bármelyik versenyzőtől kérhetnek külön pózt is". Ilyenkor indokolniuk se kell, csak bemondják a versenyző sorszámát, és azt hogy mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!