Mike Tyson izomtömegét és erejét tekintve kb mekkora súllyal képes guggolni, felhúzni és fekvenyomni?
Kedvenc boxolóm Mike Tyson.
De ő nem arra edzett hogy nagy sulyokat emeljen.Biztos nagy súlyt lett volna képes megmozgatni az említett gyakorlatokban.De nem látom logikáját hogy speicikus edzés nélkül hogy tudna guggolni Tyson 236kg al mikor kezdeti edzője tiltotta is a súlyzós edzéstől hogy alapből tömör alkata mellé ne növelje jobban tömegét hogy lábmunkája,mozgása ne romoljon.Ha életében nem gyakorolta ezelet a gyakorlatokat akkor szerintem még az ő idejében arányaiból is kiindulva kb.: 130kg fekvenyomás 150kg guggolás 190kg felhúzás.
Jó ha szerinted erősebb annál akkor legyen inkább
243,255,195
Amiket leírtál arra én is képes vagyok (fekvenyomást kivéve) pedig fele akkora nem vagyok izomzatilag,mint Tyson.
Tyson gondolom nem kis súlyos pumpálgatástól vagy fekvőtámaszoktól lett ekkora meg ilyen erős,biztos végzett nagysúlyos erőedzéseket.
Mike Tyson a doppingtól még a birkózó hidalással is 50cm es nyakat szerzett.
(2.voltam)
--gömb--
Valqmikor láttam róla egy videót ahol 180 körüli súllyal nyomott fekve.
Amúgy nehézsúlyban sokkal jobban előtérbe van helyezve az erő mint alatta.
Leif Larsen pl 300at nyomott állítólag.
Légyszives küld már el a videot ahol 180 al nyom fekve.
Én meg láttam conor mcgregort szemfoggal elhúzni 3 teherautot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!