Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem csinálok oldalemelést,...

Ha nem csinálok oldalemelést, kizárólag nyomásomat, az elég vállra?

Figyelt kérdés

2018. dec. 1. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akit linkeltél, ő Dan Lurie, őt írtam a #9-es kommentemben, hogy rossz link.

De ő is jó példa mivel az ő korában sem volt még szteroid.

Igazad van, hogy nem olyan kerek a válla, mint egy ágyúgolyó. De én úgy vélem, hogy koksz nélkül nem is lesz olyan, teljesen mindegy hogy mit csinál.

Nem kötekedni akartam, csak annyit szerettem volna leírni, hogy csak nyomásokkal is lehet jó vállakat építeni.

Persze lehet oldalemeléseket is csinálni, de a váll esetében a legnagyobb hangsúlyt én a nyomásokra fektetném.

Plusz mivel én teljes testes edzést végzek, így nem szeretem teletűzdelni a tervemet sok gyakorlattal hogy 2-3 óráig eltartson egy edzés. (bár így is van vagy 2 óra)

Szóval én feleslegesnek tartom, meg ugye ha csinálnék oldalemelést is, akkor lehet hogy nem tudna teljesen regenerálódni a vállam következő edzésre. De ha neked kell az a pár sorozat oldalemelés akkor nyugodtan végezd, bajod nem lesz tőle.

2018. dec. 2. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi hogy leírtad a véleményed, végig olvastam. Nagyjából hasonlóan látjuk a dolgokat, a nyomásokat én is előnyben részesítem ( mivel alapgyakorlat).
2018. dec. 2. 13:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor baj e ha kihagyon az oldalemelést?
2018. dec. 2. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Tapasztald ki. Naturálban valóban idő mire kerek vállaid lesznek, és azért ahhoz kell oldalemelni. De ahogyan beszéltük, a vállnál is a nyomásokra alapozz.
2018. dec. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!