Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőként mennyi ideig tartson...

Kezdőként mennyi ideig tartson a tömegnövelés?

Figyelt kérdés

Január óta foglalkozok a testépítéssel.

Akikkel csak ritkán találkozok azok megjegyzik hogy izmosodtam,de még én kevésnek érzem.

Ha jövő május-június környékén kezdenék el szálkásítani az jó lenne?

Ez majdnem másfél év tömegelés lenne.

Ez vajon elég lenne?

2018. nov. 27. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
hány kg vagy milyen magassághoz? kor? nemed de valszinű F. Hízékony tipus vagy nehezeni hiízó könyen fogyó ?(ekto illetve endomorf) elöször valamit tudni kéne ha tényleg hasznos akarsz lenni.
2018. nov. 27. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem időpontban kell nézni. Ilyen eszedbe se jusson, hogy eldöntöd előre mikor fogsz.

Én 197 cm vagyok, 76 kg-ról indultam 2 éve és most 89 kg vagyok. Talán majd olyan 100 kg körül fogok szálkásítani néhány év múlva. Akik legelőször kezdenek testépíteni és vékonyból (nem dagadtból) indultak, azok ráérnek majd akkor, ha már beérték a saját súlyukként a testmagasságuk-100-t +néhány kilót. (Pl a 180 cm-es ember a 85 kg-ot, stb.)

2018. nov. 27. 12:18
 3/4 palilaci ***** válasza:
Tükör a lényeg.
2018. nov. 27. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok. 190 magas vagyok és 82kg ról indultam. Februárban feltöltöttem pár ket ide és megkérdeztem hogy szálkásítsak vagy inkább tömegeljek,mivel sajnos van sörhasam.

Azt írták hogy ilyen slim fat alkatom van,tehát inkább tömegeljek mert kevés izom van rajtam.

Csak a hasamon van zsír (szerencsére)

Most 93 kg vagyok 190es magassághoz.

Testzsírszázalékomat nem tudom mennyi lehet.

2018. nov. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!