Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec 100% whey protein...

Scitec 100% whey protein nutritionom van. Hogyan kell beszedni?

Figyelt kérdés
Úgy csináltam, hogy beleöntöttem egy mérőkanálnyival egy pohárba. Utána szentkirályi ásványvizet öntöttem hozzá, kb 2-3 decit. Ezután egy kanállal jól elkevertem, mert a por alig oldódott fel. Sokszor a víz alá került por is száraz maradt. Utána megittam. De iszonyatosan darabos maradt. Nem tudom jól csináltam-e, szerintem nem kéne ilyen darabosnak lennie. Fog érni valamit?
2018. nov. 23. 19:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és elég sokáig kevertem, és úgy maradt darabos.
2018. nov. 23. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A keverés nem oldja fel rendesen. Egy lezárható tetejű dologban rázd össze. Erre találták ki a shakert, amit bármelyik sportüzletben meg tudsz venni. Így darabosan igy ugyanúgy fehérjét viszel be, mintha oldott állapotban innád. Inkább 3-5 deci vizet ajánlanék amúgy, mert különben nagyon édes, bár ez inkább csak az én személyes nyűgöm.
2018. nov. 23. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyén szedted, a vénaba kell adni :) Amúgy pedig ja, shaker vagy turmixgep
2018. nov. 23. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Az nem baj, hogy ásványvizet öntöttem hozzá? Az ásványi anyagok nem akadályozzák a felszívódást?

2. Attól, hogy darabosan viszem be a fehérjét, nem fog nehezebben felszívódni?

2018. nov. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!