Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás hogyan?

Szálkásítás hogyan?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem sportoltam. Jelenleg 29 vagyok. Nem vagyok elhízva, de sportos sem avgyok. Tudjátok, amikor állva lapos a hasad, de amikor leülsz akkor húrkás. Sajnos jelenleg se időm, se pénzem hogy konditerembe járjak, viszont szeretnék tenni valamit a húrkák ellen. Adnátok ehhez tanácsokat? Hogyan szálkásítsak úgy, hogy nem járok konditerembe? Nehéz fizikai munkát végzek (emelgetés, több km séta) így alapvetően az lenne a mozgásom, mellette gondoltam még odafigyelnék a kajára. Van így bármi értelme? 175 cm, 74 kg vagyok.

2018. nov. 16. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Kcal számolás negtanulása.
2018. nov. 17. 01:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Olvass el egy fitness diétáról szóló ismertetőt. Itt egy példa:

[link]

2018. nov. 17. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagy részben a kaján múlik minden. Ha sosem sportoltál, nem is muszáj egyből teremben kezdeni. Van a neten egy csomó otthoni erősítő program. Ha férfi vagy, a street wprkoutosokzól vagy fegyencedzősöktől tudaz tanulni youtubeon, ha nő vagy, a BBG-t ajánlom.
2018. nov. 17. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. nov. 19. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!