Vajon tényleg bele lehet halni egy mellkhast ért kissebb ütésbe is?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 16:00
1/4 anonim válasza:
Mindenbe bele lehet halni.. :D De nem gondolnám. Ha igaz lenne, akkor a küzdősportolók hullanának, mint a legyek, mert nem megy ütés megy ott és nem csak a mellkasra. (Én például 7 éve csinálom, de még nem haltam bele.)
2/4 anonim válasza:
Egy komolyabb sokkhatás, érzelmi megrázkódtatás is kiválthat szívleállást. Még csak fizikai kontaktus sem szükséges hozzá. Szóval igen, elméletileg bármibe bele lehet halni, de persze ez nagyon ritka.
3/4 anonim válasza:
Azért ahhoz erősebb ütés kell, esetleg szívritmuszavart okozó, vagy bordatörést okozó (ha a borda átszúr valami belső szervet).
4/4 anonim válasza:
Mondjuk ahhoz, hogy bordatörés legyen, ahhoz már igen erősen kell megütni valakit. Nekem például az edzőm (aki elég jó erőben van) úgy mondta, hogy ha ő megütné teljes erővel egy tizenéves bordáját talán eltörne, de nem sok esélye lenne törésnek. Persze más baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!