Most kezdtem edzeni, izomépítés a cél, de nem tudom hogy hogy is álljak neki, úgy jó ha egy nap két izomcsoportot edzek meg (bicepsz, tricepsz) másnap (váll-hát)?
Most kezdtél el edzeni, szóval nem tudod olyan intenzíven és hosszan megdolgozni az adott izomcsoportot, hogy szükséges legyen az egy nap 2 izom leosztás.
Ha van rá időd, tarts felső és alsótest napot, az alsótestbe tedd be a hasat vagy tricepszet. Ha nincs, akkor tarts húzó-toló napokat, azaz bicepsz-alkar-törzs-hát-csuklya-has, váll-mell-comb-vádli-tricepsz, kedved szerint leosztva. Így vagy úgy heti 4 edzés, pihenőnapokkal tökéletes lesz az első hónapokban.
Ha elsősorban izomépítés a cél, inkább az összetett gyakorlatokra fókuszálj mint a koncentráltakra. Javaslom az Athlean-X ingyenes programot és csatornát, én is használom 3 év múltán. Az edzés leosztásáról is vannak videói, többet tud mint én (vagy bárki más az oldalon).
Bicepsz, tricepsz oké.
De váll hát??
Az a párosítás hogy jött??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!