Rotátorköpeny sérülés?
Jelenleg én is ebben szenvedek. Edzés közben megerőltettem és begyulladt a vállízületem. Habár én nem éreztem ekkora fájdalmat, mint te, mozgatni is tudtam a karom. Csak akkor éreztem nagyobb fájdalmat, amikor toló-, illetve nyomómozdulatokat végeztem. Pár nap pihentetés alatt jobb lett nekem, de sajna az ízület még gyenge, így terhelni nem tudom. Javaslom neked is, hogy ne edz rá, pihentesd pár hétig. A vállízület az egyik legsérülékenyebb ízület és sok türelem kell, mire rendbe jön. Én már napok óta csak lábazok, szar ügy, de sajna muszáj kivárni. Én voltam orvosnál vele, felírt Flector rapid gyulladáscsökkentő port, meg egy gyógynövényes krémet, amit külön kevernek ki neked a gyógyszertárban, valamint elkezdtem szedni ízületvédő, porcerősítő vitamint (Proenzi 3). Pár nap után teljesen megszűnt a fájdalom a vállamban, most már csak terhelés hatására érzem, hogy még javulnia kell, így nem is terhelem.
Amit javaslok, hogy csinálj végig egy ízületvédő tablettás kúrát, kb. 30 nap. Lehet a Scitec és a Biotech boltban is kapni ízületvédő tablettákat, én nem ott vettem, mert nem bízom az ilyesfajta boltokban, plusz a Proenzi 3 fő összetevőből (glükozamin, kondroitin és MSM), többet is tartalmaz, mint ami ezekben a Sciteces és Bioteces cuccokban van.
Mindenképpen érdemes orvossal megnézetni, mert ha ilyen fájdalmaid vannak, akkor lehet elszakadt valami.
Ugyan ezzel a problémával küzdök én is,nekem az algoflex izom+izület segített 2 reggel 2 este,de terhelésnél még mindig érzem,hogy gyenge és fáj,marad a pár hét pihi.
Nektek volt kiváltó gyakorlat vagy csak simán sok volt a terhelés?
Nekem pl. a tolódzkodás tett be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!