Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik ízületvédőt ajánljátok?...

Melyik ízületvédőt ajánljátok? Arthro Guard vagy Arthroxon Plus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteget utánaolvastam a témának, de minél jobban belemerülök, annál jobban megzavarodok. Annyi féle ízületvédő van, és annyi féle vélemény, hogy képtelen vagyok eldönteni, melyik lenne számomra az ideális. Saját testsúlyos edzéseket végzek 1 éve, majdnem minden nap. Most már eljutottam arra a szintre, hogy a komolyabb gyakorlatokat is meg tudom csinálni, amiben azért a váll eléggé kifacsart állapotban van és nagy igénybevételnek van kitéve. Sajnos bekövetkezett a baj, valószínű megerőltettem és begyulladt a vállízületem. Emelni tudom a karomat, végigpróbálgattam mindenféle mozgást. Emelésnél nem fáj, de ha bármilyen tolómozdulatot, tológyakorlatot végzek, akkor elkezd fájni a vállam. Nem az izom fáj, inkább úgy érzem, hogy az ízület. 1 hetet pihentettem, jobb is lett, aztán tegnap próbálgattam minimálisan fekvőtámaszozni, és éreztem, hogy ha tovább csinálom, megint be fog durranni, még gyenge. Húzó mozdulatokat tudok csinálni, azzal semmi baj nincs. Most mindenképpen pihentetni szeretném, és a nyomó gyakorlatokat pár hétig sajna ki kell vennem az edzéseimből. A pihenés mellett szeretnék rásegíteni a gyógyításra, ezért gondoltam ízületvédőt szedni. A fent említett két márka közül melyiket ajánljátok, ha már bekövetkezett a baj? Azt olvastam, hogy az Arthro Guard csak állapot fenntartásra, illetve megelőzésre jó, de valakinél meg segített az ízületi gyulladást is elmulasztani. Az Arthroxonról meg azt olvastam, hogy ha már van fájdalom, akkor inkább azt kezdjem el szedni. Szerintetek?

2018. nov. 6. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom, mert olcsó és mellette az alap ízületvédő összetevőkből (MSM, glükozamin, kondroitin) bőségesen van benne. Ugyanazt tudja, mint a márkásabbak.

[link]

2018. nov. 6. 11:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Találtam egy ilyet is, kialakult fájdalomra ezt is ajánlják: Scitec NEM Forte. De már tényleg kezdem azt hinni, hogy az összes ugyanazt tudja, csak a marketingre mennek rá:)
2018. nov. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!