Myproteint casein shakerbe felrázva habos valami lesz, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Vettem myproteintől ezt a micellar caseint.Felrázva shakerbe az egèszből egy fehèr hab lesz. Ha több vîzzel keverem akkor a 3/4 e lesz hab .
Mit lehet ezzel kezdeni,szóljak hozzá hogy ez ilyen?
Illetve. Ez natúr, ki mivel ízesíti?
2018. nov. 8. 19:04
1/1 anonim válasza:
Micellar casein- micellát képez a kazein, mindig fel fog habosodni ha rázod. Próbált csak inkább homogenizálni minimális keveréssel, rázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!