Shakerbe miket szoktak keverni?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran járok kondiba de elég tapasztalan vagyok ezen a téren. Sokaknál látom hogy shakerből isznak valamiket. Én sima vizet szoktam inni edzés közben de kíváncsi lennék hogy mik azok amiket össze lehet kutyulni és meginni edzsé közben. Amúgy nem a tömegnövelés a célom hanem a szálkásítás, emellett futni szoktam még.2015. máj. 29. 20:30
2/7 A kérdező kommentje:
jó de milyet? :D
2015. máj. 29. 20:35
3/7 anonim válasza:
Nem tök mind1, hogy ki mit rak bele? A lényeg, hogy legyen meg minden ami kell.
5/7 anonim válasza:
Szoktak iszogatni edzés előtti "bedurrantókat" (mondjuk azt nem tudom, hogy minek, mert félórával edzés előtt lenne értelme, nem közben) vagy ízesített aminókat (főleg BCAA-t), esetleg izotóniás italokat.
6/7 anonim válasza:
+ glutamin. Van aki iszik szénhidrátot is (vitargo, dextróz), de az szerintem nem túl okos dolog. Aztán van olyan, aki fehérjét iszik edzés közben... az egyenesen hülyeség.
7/7 anonim válasza:
én edzés után iszom belőle a fehérjémet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!