Hàny pontot adnàtok erre a felsôtestre 10-es skàlàn ès mièrt?
Figyelt kérdés
Illetve hany evesnek tunik ez a test szerintetek?
Epito kritikat, edzes tanacsot is szivesen fogadok. A cel az egeszseg, fittsèg, magabiztos kiàllàs.
Koszi szepen
2018. nov. 7. 20:03
11/26 anonim válasza:
Az utolsó teljesen jól összefoglalta. Meg a testépítés nem csak azt jelentheti, hogy kigyúród magad Schwarzeneggerré.
12/26 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom. Pedig teljesen kemeny a bicepsz, a tricepsz resz sem log nagyon. Persze azert ertetlenkedek mert a testepitos forumban kerdezek itt nyilvan mas a mèrce. Igen ertem, testet epiteni nem csak bodybuilder szinten lehet. Koszi mindenkinek.
Hogy kezdjek hozza? Szemelyi edzo keszit edzestervet es ètrendet is?
2018. nov. 9. 07:17
13/26 anonim válasza:
Ahhoz, hogy formába hozd magad teljesen felesleges személyi edző. Vannak fönt edzéstervek, azokat csináld vagy azokból készíts egy sajátot. Étrendnél sem kell azért olyan komoly dologra gondolni. Csak egyszerűen figyeld mennyit eszel és miből viszed be. De ha nagyon kell étrend azokat is találsz. Attól, hogy kemény a kar, az nem azt jelenti, hogy nem zsíros. Persze, ha nagyon sok a zsír, akkor puha, de na, érted. Hajrá!
14/26 A kérdező kommentje:
Koszi ;)
2018. nov. 9. 19:18
15/26 A kérdező kommentje:
2019. márc. 14. 13:41
19/26 anonim válasza:
tömegeltél? a márciusi képen majdhogynem szálkásabbnak tűntél, persze lehet csak a fények miatt.
20/26 A kérdező kommentje:
Nem tömegeltem, csak lazítottam a diètàs ètrenden. 176 cm 72 kg, ebben a korban optimàlisnak tûnik.
2019. jún. 11. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!