Kiküszöbölni ez, hogy lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok,nálatok nem áll fent ez a probléma?
Az a probléma,pl ha Push napom van akkor hát,váll,bicepsz van benne, és nagyobb izommal kezdem(hát)
És amikor mennék bicepszre kb nem bírom el a súlyt mert alkarom kb nulla,meghal,elfárad stb.
Tippek?
Így ma sem tudtam olyat edzeni bicepszre amit szerettem volna
2018. nov. 6. 15:47
11/12 A kérdező kommentje:
Ennyire elmebeteg nem lehetsz..... ha teljeset vegzek megjobban kikeszul az alkarom.
csinaltam teljestestet amikor hataztam utana mell es mar meghalt az alkarom...
de te aztan erdemben hozzaszoltal te downkoros.....
2018. nov. 7. 05:47
12/12 anonim válasza:
Pedig nem mondott hülyeséget. Ezek szerint nem vagy még megerősödve az intenzív edzéshez és/vagy az alkarod eléggé le van maradva. Heti 3 teljes testes edzés, minden izomra 1 gyakorlat, 3-4 sorozattal, akkora súllyal, amivel megy 8-10 ismétlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!