Kiküszöbölni ez, hogy lehet?
Sziasztok,nálatok nem áll fent ez a probléma?
Az a probléma,pl ha Push napom van akkor hát,váll,bicepsz van benne, és nagyobb izommal kezdem(hát)
És amikor mennék bicepszre kb nem bírom el a súlyt mert alkarom kb nulla,meghal,elfárad stb.
Tippek?
Így ma sem tudtam olyat edzeni bicepszre amit szerettem volna
Ja, igy már más :)
Hát az azt jelenti, hogy az alkarod még nem eléggé felkészült az adott edzéstervhez. Nem lenne szabad annyira kikészülni, velem nem szokott ilyen lenni. Ez a nehéz vagy a közepes intenzitású pull napodon fordul elő? A nehéz napon maximum kettő, de tökös komplex gyakorlat legyen a bicepsz előtt, igy kell hogy legyen még annyi szufla az alkarodban, hogy birja a bicepszet.
A közepes intenzitásun, amin több de kisebb meg beveheted például a hát (mondjuk egy evezés) elé sorrendben a bicepszet, próbálgasd ki, mit birsz,
Ha meg nem a Nehéz pull - nehéz push -pihenő - közepes pull - közepes push - pihenő - szerint csinálod, javaslom, próbáld ki, szerintem elég jó. Igy el tudod kerülni a túledzést sokkal jobban. (hiiszen gyakorlatilag túledzed az alkarod, ha ez a jelenség fordul elő) Neten lehet találni ilyen edzésterv mintákat, amiket aztán kényedre variálhatsz, testre szabhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!