Mit lehet még tenni az inaktív farizommal?
Henger, illetve masszázs labdával szét kell gyilkolni. Emellett nyújtani is érdemes, statikusan, illetve, lépcsőzz, vagy futópadon emelkedőn gyors sétálj.
Nekem pont a fordítottja volt. Mindent farizomból csináltam. A végeredmény hasonló volt, gyenge gerincmerevítők, így derékfájás.
Pont az a baj, hogy terhelésre nem mindig "kapcsol be", hiába adja ki az agyam a parancsot, hogy "FARIZOM! MÚKODJ!" egyszerűen a combizmom nyekereg, aztán túlterhelem és jön a rohadt görcs, meg a derekam alsó része elkezd fájni. Néha sikerül neki, néha meg nem, és nem jövök rá, mikor igen.
Ezt a hengerezést lehet hogy kipróbálom, vesztenivalóm nincs alapon.
hát?
akárhány kettlebell edzőnél voltam edzeni,mindegyik jött úgymond "kopogtatni".
vagyis amikor a gyakorlat befejező mozdulatában megállsz egy pillanatra stabilan,akkor az edző ellenőrzi,hogy feszítesz-e,dolgozik-e az izom,ezért megütögeti a hasad tenyérrel,meg a se-gged ököllel,hogy ne legyen ratyis,vagy nőknek félreérthető ez az ellenőrző mozdulat.
mert pont ezzel a mozdulat végi megtartó feszítéssel lehet úgymond "bekapcsolni".
a másik garantált bekacsoló a nagy ellenállás,mert ott meg kénytelen lesz dolgozni a farizom,de ehhez meg biztosan kell már tudni guggolni.
szóval szólj az edzőnek erről,aztán addig fog szórakoztatni akár fél mozdulatokkal amíg rá nem érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!