Mik a tünetei az inaktív farizomnak?
Honnan tudja az akinek az van?
Én úgy veszem észre, hogy a combfeszítőm sokkal jobban fejlődik, mint a hajlító és a farizom, guggolásnál is , mintha átvenné a terhelést az előbbi. Ez lehet ettől?
Te honnan szedsz ilyen fas zságokat??
Minden izomnak megvan a maga funkciója szerepe, mozgási iránya!!
Ha nem fejlődik a farod, akkor nem dolgoztatod meg!!
inaktív farizmot honnan szedted ezt áruld már el létszi???
Fas. ság vagy nem, ez egy létező jelenség, több helyen írnak róla érintôlegesen, de normális, összeszedett infót nem találok sehol, azért kérdeztem.
Narancsbőrös, nagy és kövér a segg, s amikor a néger bácsi pakolja a remeg, mint az atom.
Arnold 10/F
A cikket félig olvastam el, és már ott vérzik az egész, ezért tovább fölösleges is lenne olvasnom.
Ne higgy el minden hül yeséget amit olvasol a neten!!! Akármekkora oldal is írja.
A farizmod helyett nem fog más dolgozni!
Ez pont olyan, mintha a sok fekvéstől a hasizmod ellustul, és ezért hiába hasazol mert a gerincizom átveszi a szerepét! Ez F A S Z S Á G!!! Minden izom dolgozik ha dolgoztatod!
De sima gugolással nem is fog annyira edződni! Próbáld ki a nyújtott lábas felhúzást!
vállszéles terpesz, egyenes hát és francia vagy fekvenyomó rúdon súly a kezedben, a kezed nyújtva csak lóg a súllyal, majd előre hajolsz amíg bírsz,de a lábad nyújtva marad és törzsből visszahúzod a súlyt!( Mint nyújtásnál, amikor a bokád vagy a talajt akarod érinteni) Elegendőt csinálsz megérzed a hátsó részt végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!