Fizikai munka mellett felesleges edzeni?
Tizenketteske, igaza van. Le tudnál nyomni egy műszakot a bányában? Szerintem nem.
Irodában gubbasztás után a klimatizált teremben a szuper párnázott izoláló gépen való 1 óra edzést ne hasonlítsuk 8-10-12 óra fizikai munkával össze.
Ezért remélem banolnak te buta troll.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Ebben igazad is van, elismerem. De a kérdés rohadtul nem arról szólt, hogy egy testépítő bírná e a rakodók munkáját. Természetesen nem bírná. Ugyanannyira nem bírná, mint ahogy a rakodó sem tud olyan súlyokkal olyan gyakorlatokat végezni, mint egy testépítő. Teljesen más feladatra edzenek. Ennyi. Nincs ebben semmi meglepő.
A kérdező meg azt kérdezte, hogy emellett még kell e járnia kondiba. Ez jól meg is lett válaszolva.
Egyrészt nem egyenletesen mozgat meg, annál meg kiábrándítóbb nincs, ha valakinek van szép nagy bicepsze, de emellé nulla háta vagy lába.
Plusz mivel (gondolom) kb ugyanazt a "gyakorlatot" végzi folyamatosan, és nincs folyamatosan/egyenletesen növekvő terhelés sem, egy idő után hozzászokik a teste, és nem fog tovább fejlődni.
Ez van. Ha nem tetszik, már nem az én bajom.
Amúgy meg csak azért mert valaki kényelmesebben él (légkondis konditerem és ülőmunka) már rögtön le is kell nézni, hogy áhhh, akkor semmi állóképessége nincs neki? No ez milyen logika már?
Mert abban kb biztos vagyok, hogy egy erőemelő előbb "szokna hozzá" a bányamunkához mint a napszámos a több száz kiló guggoláshoz/felhúzáshoz/fekvenyomáshoz stb.
És azt még hozzá tenném, hogy akinek van egy kis esze, az az erő- vagy izomtömeg növelő edzés mellett állóképességre is gyúr.
"Az a rózsaszín inges úr ott hátul köpje ki a rágót." (Bíró a tárgyaláson Kulkának).
Azaz: kedves hetek óta minket direkte bosszantó fizikai (?) munkás (?) kérdező! Ha úgyis olyan nagy király vagy, szakadj le a testépítőktől, és menj vissza oda, ahonnan jöttél. Arra van az ajtó, viszlát, ne is lássunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!