Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnöveléskor mehet kolbász,...

Tömegnöveléskor mehet kolbász, hurka, préssajt?

Figyelt kérdés

Ezekben is sok fehérje van. A csirkemell igen draga és száraz is.

Ezek jó helyettesítők?

2018. okt. 13. 10:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

ha hízni akarsz akkor persze, ha izom tömeget növelni akkor nem a legjobb

"Ezekben is sok fehérje van. "

meg persze rengeteg zsír ami rakódik, a zsírt nehezebben dolgozza fel a szervezet, mivek az csak vésztartalék, azt a legnehezebb le is dolgozni, az elsődleges tápanyag forrás amit égetsz az a szénhidrát, a sok zsír csak le fog rakódni

és mivel akarod enni ezeket is?? rízzsel?? bulgurral?? zöldséggel??

gondolom valami pék áruval, ami megint nem a legjobb

tömegnövelésnél ugyan úgy oda kell figyelni mit eszel, a tömegnövelés az izomtömegre vonatkozik... soha nem lesz zsírból izom és nagyon nehéz ledolgozni

ugyan azt kellene enni mint máskor, csak mehetne nagyobb menyiségbe, ha komolyan foglalkozol vele ilyenkor se szeméttel kell tömni magad, max jobban belefér pár bűnözős étel, de nem az, hogy főleg azokat zabálni

2018. okt. 13. 10:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Ált jó minőségű friss fehérkenyérrel szoktam. Kell az energia egesznap kemény fizikai munkát végzek, nem irodában tespedek. Oda elég lenne a müzli is biztos.
2018. okt. 13. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:

a müzlibe elég sok a kalória, anyi erővel lehetne valami egészségesebb pizzát is enni

a fehér kenyér lehet megint nem a legjobb választás

nem kötekvésből kérdezem, mi az a fizikai munka?? mert pl a meccést és a csempézést nem venném egy kalap alá az egész napos kaszálással, betonozással vagy esetleg nehéz tárgyak pakolásával (gondolok itt arra, hogy mikor meg kell fogni egy 20-50 kilós zsákot és azt kell vinni a-ból b-be egész nap)

2018. okt. 13. 11:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Rakodómunkás vagyok. Egesznap rakodok 90-100 kilókat. Itt zabbal nem lehet sokáig jutni.
2018. okt. 13. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem drága a csirkemell.

Nézd meg mennyibe kerül 1 kiló kolbász, 1 kiló csirkemell, vagy a többit is amit mondtál. A csirke pl olcsóbb általában, mint a kolbász.

2018. okt. 13. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:
3: Egészségesebb pizza? 303 kcal is lehet 100 g pizzatésztában, és akkor nem tettünk rá semmit. Ha rakodsz, mire gyúrsz kérdező? Még jobb fizikumot akarsz? Akkor ne egyél ipari hulladékot.
2018. okt. 13. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Fehér kenyér - facepalm.
2018. okt. 13. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:

6,

Kalória bázisról néztem most így hírtelen

1szelet sonkás, gombás, kukoricás pizza 226kcal (100 gramm)

30gramm fitness müzlibe meg van 110kcal

(100 gramba pedig 367 kcal)

akkor miről beszélünk??

[link]

és én ugye azt mondtam, hogy egy egészségesebb pizza..

2018. okt. 13. 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyilván tudod, hogy sem a fitness müzli, sem a pizzaszelet nem túl egészséges. De felőlem mindenki azt eszik, amit akar.
2018. okt. 13. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
A miben van 100 kcal kérdése inkább elgondolkodtató, még ha egy csajoldal:-) írja is: [link]
2018. okt. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!