Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szumó guggolás miben más a...

A szumó guggolás miben más a sima guggolásnál?

Figyelt kérdés

2018. okt. 3. 02:53
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Súlyok helyett egy szumóssal kell guggolni. Annyiban rosszabb mint a sima, hogy ráizzadhat a hátadra. Jobb termekben is csak 1-2 szumós van ezért van egy íratlan szabály: Ha valakinek nem jut szumós akkor használhatja súlynak az ott eddző kövér embereket, és nekik kötelező egy szó nélkül a nyakadba ülni. Sokszor meg sem kell kérdezni, csak keress egy kövér embert, mássz alá négykézláb, és emeld fel. Onnan már tudni fogja hogy mi a dolga.
2018. okt. 3. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Így van.
2018. okt. 3. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:

"A széles terpeszállásban végzett guggolás a combközelítő izmokat is megedzi, míg a vállszéles terpeszben végzett végrehajtás a combfeszítő középső részére hat intenzívebben."

Innen idéztem: [link]

2018. okt. 3. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Még ezt találtam:

[link]

2018. okt. 3. 13:23
 5/8 anonim válasza:
röviden, a szumó gugolásnál a belső combodat, fenekedet terheled le, pl lábtolón is ha "kifordított" lábakkal tolod akkor hátsó comb-fenékre érzed.
2018. okt. 3. 17:44
 6/8 Setét Lajos válasza:
59%
A szumóst közben némileg tudod lábbal illetni. A simán guggoló embernél ez a tevékenység objektív nehézségekbe, vagyis a térdébe ütközik.
2018. okt. 6. 06:24
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Ha a térdízület kifelé rotál akkor igen. Máskülönben a ráterhelés a nyaki csigolyák és a deréktájéki gerinc részen hat ki ami túl sok munkát vehet el az izmoktól, az hogy rád izzad a kisebbik baj.
2018. okt. 7. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, ilyen kérdésnél mi a nyavalyát keresnek a trollok, és írják a marhaságaikat. A kérdező teljesen normális kérdést írt ki, húzzatok a humor kategóriába, komolyan... A moderátorokat sem értem, miért hagyják itt az idióta válaszokat, mikor egyértelmű, hogy közük sincs a kérdéshez, csak trollkodni akarnak.
2018. okt. 8. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!