Tudtok ajánlani egy jó minőségű, tiszta szénhidrátot?
Sziasztok!
Valamiféle szénhidrátforrást szeretnék, hogy meglegyen a tömegeléshez a napi testsúly kilogramm X 5 g szénhidrátmennyiség. Régebben a Vitargo -t és valami olcsó szart használtam, de a vitar amilyen drága volt olyan pocsék. Fájt tőle a gyomrom. A Scitec termékeiben sokszor csalódtam. Valami igazán jót szeretnék, ami a legközelebb áll a természeteshez. Rizsfehérjét innék mellé.
Köszönöm.
Ilyen szerintem nem nagyon létezik de azért rákérdezek.
Ha esetleg tudnátok egy olyan tömegnövelőt, amiben nem tejsavó, hanem tojásfehérje, vagy növényi fehérje van kombinálva szénhidráttal megköszönnöm.
Igazából az a problémám, hogy még a növényi tömegnövelők is tele vannak különféle emésztési enzimekkel.
Nincs szükségem ilyesfajta dolgokra.
Emésztési enzim nélküli terméket keresnék.
Vetten már konbucha terméket, szóval a napi enzimbevitelem onnan megvan és természetesebb módon, mint az ilyen szintetikus porokban van. Biztos van olyan termék, amit keresek, majd nézelődök ha lesz egy kis időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!