Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Két hete tömegelek mégsincs...

Két hete tömegelek mégsincs látszata?

Figyelt kérdés

2 hete emeltem meg az adagokat. Át álltam teljesen tömegnövelő étrendre napi 3500-4000 kalória. 72 kg vagyok. Csak fehérjét szedek.

Nem is a látszat zavar hanem hogy egy deka súly se jött rám így két hét alatt. Várjak még vagy többet egyek? Most veszek majd egy monohidratot vagy myomax hardcore t. De ezek közül se tudom melyik lenne célszerűbb mert tömegnövelő turmixot itthon is tudok készíteni.

2018. szept. 25. 20:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. szept. 26. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl sokat edzzel ehhez a kalóriamennyiséghez és/vagy a pihenés nem elegendő. A napi 2000 kcalt írnak egy 70 kilós embernek. Erre, ha rágyúrsz heti 5x 1,5-2 órát, meg megy egy kis kocogás is, akkor előfordulhat, hogy nincs meg a kalóriaplussz sem.
2018. szept. 27. 04:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon szarul csinálsz. 72 kg-os testsúlyhoz 4000 Kcal az rengeteg, ennek látszania kellene, ha máshogy nem, akkor vízben.

Két dolog lehet:

1. vagy nem jól számolsz

2. Túledzed magad, magyarul túl sok kalóriát égetsz el.

Tömegelni úgy nem lehet, hogy napi 40 percet lépcsőzöl...

2018. szept. 27. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Vízben kéne látszódnia? Oszt az ugy hogy? :D

2018. szept. 27. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hallottál még vízvisszatartásról?

Amikor rövid idő alatt (1 hét) nő meg a testsúlyod, annak jelentős része nem víz, hanem zsír. Ugyanez fordítva, nincs 2 hét alatt -3 kiló zsír, ahogy a Nők Lapja írja...

2018. szept. 27. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!