Miért van, hogy egy nap 4000 kcal elfogyasztása után is éhes vagyok? Normális ez? 70kg vagyok.
Nemrég szálkásítottam.Fogytam 6 kilót és elkezdtem tömegelni már 2 hete.De így,hogy újrakezdtem a tömegelést,az étvágyam az egekbe emelkedett.Ma már 4000 kcalt ettem,de még mindig éhes vagyok.
Ennyitől be fogok zsírosodni?
Nem lehet tudni, hogy zsírosodni fogsz-e, vannak aktív emberek, akiknek van ekkora kalóriaigényük...
Normális, legalábbis van ilyen. Azért általában jó étrenden, jó elosztással nem kell durván túlenni magunkat a jóllakáshoz. Indokolatlanul nagy étvágynak/éhségnek sem muszáj engedned. Ha nem kell neked ennyi, egyél kevesebbet, ha nehéz is. Nincsenek laktatóbb ételeid? Ez azért nem kevés kalória, jól kéne vele laknod, ha ez már tömegelő kalóriamennyiséged.
4000 kcal mi? Csirke+rizs vagy dobostorta?
Mennyi állati fehérjét viszel be? Mennyi összetett szénhidrátot? Mennyi zsírt? (grammban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!