Miert nem hiszitek el hogy munkaval is lehet izmot epiteni?
"Amúgy meg a kutyát nem érdekli a nyűglődésed"
De téged mégis válaszra késztetett.
Vauvauvauvuauvuav
Te ezeknél a kérdések kiírásnál már állítod a farkad, verésre felkészülve hogy mikor kapod a választ?
Egyébként meg pakolj csak, és taligázz nem szégyen a segédmunkás meló. ( ha már csak ezt érted el az életben)
Én magamon tapasztaltam, hogy mire képes a fizikai munka.
Igazi férfivá edzett. Nekem nem kell az a gusztustalan barnító krém meg kis tanga, hogy látszódjanak az izmaim.
16 évesen kezdtem melózni a vasműben, kohósalak lapátolás. Később kohó mellett dolgoztam, nagyon megedzett, a régi nagyöregektől rengeteget tanultam, férfias viselkedésről, evésről (itt ettem először életemben nutria kolbászt, nagyon különleges étel, ajánlom mindenkinek), úgy általában az életről.
Most egy bányában dolgozok, nagyon szeretem, igazi csapat, minden nap kemény fizikai igénybevétel, nem monitor előtt görnyedés aztán nyafogás, hogy itt fáj ott fáj. Itt mindenki fitt és egészséges, jó tartással, valódi izmokkal rendelkező srácok. Akikről messziről látszik, hogy milyen jó formában vannak még a bányász egyenruha alatt is, fény, barnító, meg pucsítás nélkül.
Gusztit ismerem! Rendes srác. És nem igaz, hogy ne lenne jó formában, valóban kicsit kieresztett az utóbbi időben. Ilyen műzliket evett, de szóltunk neki, hogy ez így ennek nem lesz jó vége.
Azóta összeszedte magát, eszik rendesen, gyorsabban lapátol, javult a csákány kezelési technikája is. Erősödött sokat, visszaemberesedett!
Szóval ne szólj le Gusztit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!