A nők szerint miért túl kigyúrt?
Nagyon sokszor észrevettem, hogy teljesen más a kigyúrt fogalom a nők és a férfiak számára.
Múltkor találkoztam egy rég nem látott nő ismerősömmel, és egy közös ismerősünkről szinte áradozott, hogy mennyire kigyúrta magát: "Az xy nagyon durva, felszedett 10 kilót és azt csak izomban, és nagyon kigyúrta magát." Én meg mosolyogtam egyet.
A közös ismerős egyébként 20 éves, edz úgy 4-5 éve és a 4-5 évvel ezelőtti kinézetéhez képest lett "brutálisan kigyúrt".
Na anélkül, hogy leszólnám bárkinek a teljesítményét, 10 kiló izom egy év alatt jön, ha valaki figyel a kajára és kezdő.
Hogy lehet, hogy a nők többségének egy viszonylag izmos és szálkás fizikum már kigyúrtnak számít, még a férfiak számára ez egy jó alap csak?
Miért ekkora a szemléletbeli különbség?
Egy men's physique versenyzőre már azt mondják, hogy nem is tetszik, mert túlzás...
20: De 160 centi vagyok, 160-170 centis férfiakról beszélek.
Nem érdekelnek a 180+-os férfiak, túl nagynak érzem őket.
20: Igen, és a 10 kiló ebben a magasságban már jelentős.
Nem testépítő szemszögből, esztétikailag, térfogatra és szemre.
23: Én úgy tudom, a 160 centi pont az átlagos női magasság.
Nálunk a családban nemigen van magasabb, és az iskolában majdnem minden lány és a női tanáraink is ilyen magasak voltak, szinte mindenki centire pontosan 160 cm. Fiúkban is gyakori volt a velünk egymagas.
Tessék, hogy ne csak a szájjártatás legyen.
bizony, a culágelerek nagy része rendelkezik ilyen fizikummal. Kell ennél több? Szerintem nem.
Ha nem hiszitek járjatok utána, ne a gép elől lökjétek a sódert, épülnek a lakóparkok tele vannak az állásportálok, keresik a fizikai erőt! És ti is lehettek hasonlóan izmosak!
En no vagyok. Nem olvastam el az elozo valaszokat mert ugy latom csak veszekedes ment, a kerdesre valaszolnek.
Szoval, szerintem ez az egesz egyszeruen nem erdekli annyira a noket. Ha egy ducibb srac szalkas es izmos lesz, akkor nyilvan a szembetuno valtozast ugy konyveljuk el, hogy na, magahoz kepest brutalisan kigyurta magat. Mivel mi nok altalaban kuzdunk a sulyunkkal es kevesebb rajtunk az izom, egy szalkas, viszonylag izmos fiura mar azt hisszuk, hogy na, o biztos egesz nap gyur, hogy igy nez ki. De mi csak az osszkepet nezzuk. Fogalmunk nincs, hogy mennyi ido alatt mennyi kajalastol mennyi izom jon fel. Nem is igazan erdekel, ha jol nez ki a srac. Ha tul sok izom van rajta, ha nagyon elter az atlagosan izmostol, akkor meg nem erdekel, mennyi energiat fektetett a testepito szemmel esztetikus izmaiba, egyszeruen mar nem tetszik.
"Nő vagyok és nem vonzó a szteroiddal pumpált izom, hanem csak a fizikai munkával elért"
Ostoba. Mert aki konditeremben edz, az biztos szteroidit is szed mind, ugye? Amúgy meg lewfogadom, meg sem bírnád különböztet ni a kettőt, ha eléd állna. Mert általában a anturál kicsit zsírosabb, nagyobb (főleg ha tömegel), a szteroidos meg sokszor vékonyabb, kisebb, de szárazabb, arra tuti azt mondanád, hogy "fizikai munkás2 izom. Mégegyszer mondom: ostoba vagy, akinél csak ez létezik: "ha nagy darab, akkóó kokszol, vékony szálkás akkóó fizikai munkás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!