A nők szerint miért túl kigyúrt?
Nagyon sokszor észrevettem, hogy teljesen más a kigyúrt fogalom a nők és a férfiak számára.
Múltkor találkoztam egy rég nem látott nő ismerősömmel, és egy közös ismerősünkről szinte áradozott, hogy mennyire kigyúrta magát: "Az xy nagyon durva, felszedett 10 kilót és azt csak izomban, és nagyon kigyúrta magát." Én meg mosolyogtam egyet.
A közös ismerős egyébként 20 éves, edz úgy 4-5 éve és a 4-5 évvel ezelőtti kinézetéhez képest lett "brutálisan kigyúrt".
Na anélkül, hogy leszólnám bárkinek a teljesítményét, 10 kiló izom egy év alatt jön, ha valaki figyel a kajára és kezdő.
Hogy lehet, hogy a nők többségének egy viszonylag izmos és szálkás fizikum már kigyúrtnak számít, még a férfiak számára ez egy jó alap csak?
Miért ekkora a szemléletbeli különbség?
Egy men's physique versenyzőre már azt mondják, hogy nem is tetszik, mert túlzás...
11: Nő vagyok és nem vonzó a szteroiddal pumpált izom, hanem csak a fizikai munkával elért.
Nem trollkodásból írom, hanem mert ezt kérdezte a Kérdező, hogy miért túl kigyúrt a nőnek ez az alkat. Azért, mert mű és felfújt, nincs mögötte munka, izomerő.
Látszik, érződik, nem esztétikus és túl nagy.
64%es!
Te sem lehetsz a legelesebb penge a fiokban, ha mar sikerult toroltetni az elozo valaszomat (mar ha te jelentetted, nem a masik ket troll) es sikeresen felre is ertetted azt.
Hagyjuk már ezt a műizom dumát. Próbáljatok már meg 200 kilóval leguggolni és felállni, meg kinyomni szabályosan 150 kilót. És akkor azt mondják műizom, a pofám leszakad.
Ahhoz, hogy valaki egy építkezésen 10-15 kilós téglákat meg vödröket pakoljon nem nagy erő kell hanem állóképesség. A kettő két külön dolog.
Igazabol vannak ott 50-60kgs betonoszlopok es tarsaik, a zsakok meg 25kgnal kezdodnek atlagosan.
Tudom, mert dolgoztam ilyen munkat nemetorszagban. Kell azert oda ero, de aki nem fullad meg a kondiban egy kis edzes utan, az birni fogja az efele megterhelest, nehany nap alatt meg adaptalodik hozza a teste es szerintem jobban is fog teljesiteni egy rutinosabb venrokanal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!