Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem látom magamon az...

Miért nem látom magamon az eredményt (tömegnövelés) mérleg vs tükör?

Figyelt kérdés

Kb. év elején kezdtem neki újra a testépítésnek, régebben próbálkoztam már, de többször lesérültem, nem tudtam mit kell enni, ezért igazából eredmény sem nagyon volt.

Kb. idén februárra tehető az időpont, amikor edzésterv és étrend alapján nekiláttam normálisan edzeni.

185 cm vagyok és a kezdősúlyom kemény 55-56 kg volt...

Közel fél év alatt, jelenleg vagyok 65-66 kg, de ugyanolyannak látom magam, mint amikor 10 kilóval kevesebb voltam.

Igazából minden nap néztem magam a tükörben folyamatosan, lehet ezért nem is tűnt fel a változás. Semmilyenféle zsírosodást nem látok magamon, de nagyobb darabnak sem tűnök, mint fél éve.

Kérdésem az lenne, ha 75kg-t elérem, akkor lehet jobban feltűnik a változás, mert sajnos a jelenlegi súlyom is elég kevés ehhez a magassághoz?

2018. szept. 3. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokat kérdezz meg róla, akiket rendszeresen, de viszonylag ritkán látsz, mert ők veszik észre a legjobban a változásokat, nem te vagy más olyan emberek akik minden nap látnak téged.

Nekem pl. a legjobb barátaim szülei (akiket évente egyszer-kétszer látok) szokták mondani, ha valami külső változás van rajtam, vagy a keresztanyukám, akivel szintén kb. évente kétszer találkozom.

2018. szept. 3. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Szüleim és párom mondják, hogy nagyon megváltoztam, de félek, csak elfogultságból.

Viszont ha férfiak között vagyok, mindenki mondja, mennyire gizda vagyok, ami valahol jogos is, mert ehhez a magassághoz kb. 80kg lenne a reális. Csak ők előtte nem igazán láttak.

2018. szept. 3. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

75-nél is még csak minimális lesz a változás.

Sajnos, ezt tapasztalatból mondom. 80 körül már elkezd alakulni. Ilyen magassághoz ennyi kell.

Tükörbe napi szinten te magadon semmit nem fogsz látni. Fotó havi egy alkalommal már sokkal jobb megoldás, ha mindenáron dokumentálni és követni akarod a változást.

2018. szept. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!