Virag787 kérdése:
A Ragadj súlyt, Hölgyemény! Tényleg olyan jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Az egyik barátnőm megvette ezt a Ragadj súlyt, Hölgyemény! című könyvet, ami női súlyzós edzésről szól, és azóta folyton azzal piszkál, hogy én is kezdjem el, merthogy az milyen jó. Tudjátok, szeretem őt és fontos a véleménye, de azért megkérdeznék mást is, mert annyi ilyen csodamódszer van a piacon, és valahogyan mind olyan kamus. Mondjuk ő tényleg szemmel láthatóan fogyott, de az lehet attól is, hogy egyszerűen csak jobban figyel magára.
Ismeritek a könyvet, szerintetek is hatásos?
Köszönök minden választ! :)
24/L
2018. aug. 31. 13:33
1/1 anonim 

válasza:

Nem ismerem a könyvet,de alapból a cím jó,mivel súlyzós edzés kell a nőknek is . Igazából a kettlebellt tudom ajánlani az kevésbé unalmas mint a szimpla súlyemelgetés , és keveredik az izomépítés a kardióval,ami viszont fogyaszt miközben formál is . No meg nem ilyen vicc -súlyok játszanak, amivel a nők szoktak, 1-2 kilós babarózsaszín kis súlyokkal tingli tangliznak ,hogy nehogy "túl izmosak" legyenek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!