Erősport vagy testépítés irányba érdemes elmennem?
18 éves vagyok, 190 centi magas 115kg. A problémám az lenne,hogy nem tudok normális döntést hozni a további utammal kapcsolatban. 3éve edzek, sikerült lefogynom 140kg ról 100kg-ra. De sajnos nem az én világom ez a csirke rizs brokkoli dolog,mert nagyon szeretek enni, de ugyan akkor edzeni is. Elkezdtem az erőemelés felé orientálódni,mivel erőben jól fejlődök a kockahas tézist meg már elengedtem. Tisztában vagyok azzal is,hogy egy erőemelő nem eszik azt amit akar,de hobby szinten nincs olyan szigorú diétája mint egy testépítőnek. Valamint már kezdek kiábrándulni a testépítésből mert csak az esztétikumról szól. A 3 alapgyakorlatban az 1 ismétléses maxok, fekvenyomás:125kg felhúzás:200kg guggolás:120kg
Ezt a kérdést nem menőzés céljából írtam ki,csak szeretném ha valaki segítene ellátni egy két tanáccsal.
Erőemelésben is ugyanúgy jelen van a kox versenyszinten.
Sőt, minden sportban jelen van a kox versenyszinten. Valamelyik nap kérdezte itt valami ügyes gyerek, hogy hol tud efedrint venni, mert focihoz kéne neki, nyilván nem profi focista és már a cuccoláson jár az esze.
Szóval azért, mert a testépítésben a leglátványosabb a szerhasználat, még a többi sportban is jelen van.
# 5/
Ok.Aki nem elsőáldozó ebben a sportban az tudja ezt.
De erőemelésben natural keretek között is versenyezhetsz eredményesen.
Testépítésben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!