Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Czibók Lászlóról mi a vélemény...

Czibók Lászlóról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mind sportteljesítményileg mind emberileg

2018. aug. 23. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jókat mond, de van egy olyan érzésem, hogy nála ez csak frusztráltság etikával takarózva.
2018. aug. 23. 16:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de sok ellentmondás is van azért a videóiban. Pl amikor a balatoni büféseket szidja, hogy milyen szär ott a kaja(ami igaz is), de azért hetente tölti fel a vidiket, hogy miket evett a Balatonon, és oltja is őket általában
2018. aug. 23. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak jó videói, de azt sokszor én sem értem, hogy vesz csomó helyen marha drága ételeket meg italokat, utána pedig csinál egy videót hogy ez lehúzás.

Ha 5000 Ft egy rohadt pizza, akkor azt elvből nem veszem meg, legalábbis én. Így nem is lenne miről videót gyártani.

2018. aug. 23. 16:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Az ilyen emberekből, mint ő gazdagszik meg az átlag balatoni büfés :)

Nem tud uralkodni magán, kell neki az érzés, hogy ő költhet, utána meg rosszul van és siránkozik, hogy lerabolják

2018. aug. 23. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

A videóiból az jön le, hogy tök rendben az értéktendje, ahhoz képest ami, tetkós öregedő bodybuilder és kidobó. Nyilván nem Teréz anyához kell hasonlítani, abban a közegben amiben mozog, ilyennek kell lenni.

Tetszik a humora, irigyelhető azért, hogy van egy olyan kiállása, aminek köszönhetően szerintem 20 év körüli szuper csajokat is simán megkaphat 50-es nem túl pénzes pasasként.

2018. aug. 23. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyébként egyetértek. Az értékrendje rendben van.
2018. aug. 23. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Emberileg nem ismerem

A videoi alapjan van amikkel abszolut egyetertek, van amivel viszont egyaltalan nem. Pl szerinte a heti 3 edzes max szinten tartashoz eleg, ami szerintem hulyeseg, rengeteg ember heti harmat edz, es fejlodik. Tisztelem, bolcs, tapasztalt, az abbol a kevesbol lejon, amit megmutat magabol.

2018. aug. 23. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Alapvetően jókat mond.Kicsit amolyan önjelölt megmondó ember..jó értelemben.

De néha "hablatyvlog" érzésem van a videóit nézve.

Mind1 kaja mellé/háttérzajnak tökéletes :D

2018. aug. 23. 23:28
 9/12 palilaci ***** válasza:

Alapvetoen jokat mond, de nevetseges ahogyan hisztizik az építő jellegu kritikák miatt (pl beszeljen picit hangosabban) meg elég idegesito néhány video utan, hogy nem tud csak mondatreszekben beszelni.

Ezeket leszamitva csipom, az utso ragadta meg a lenyeget: kaja melle tokeletes.

2018. aug. 24. 10:14
 10/12 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele. Korrekt és következetes csávónak tűnik.
2018. aug. 24. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!