Mi a véleményetek Fekete Lászlóról, a világ legerősebb emberéről?
Egyrészt: nem a világ legerősebb embere, soha nem volt az és szánalmas beállítania magát annak, szteroid ide, vagy oda.
Másrészt: még szánalmasabb ez az ámokfutás, amit a médiában leművel. Bemegy Hajdú Péter show-jába hisztizni, mint egy szerencsétlen kölyök. Egy semmirekellő celebként viselkedik, ami sportemberhez nem méltó.
Harmadrészt: beképzelt f_sz. Egyfolytában nagyzol a sporteredményeivel, erőszakkal próbálja mindenki képébe dörgölni a múltbéli eredményeit, nagyon próbálja futtatni magát. Ez a hülye dumája is szánalmas, hogy X meg Y nem hívta még fel azzal a szöveggel, hogy fel tud ekkora kőgolyót rakni ilyen magasra. Kit érdekelnek a kőgolyói, én meg például nem láttam őt 300-zal guggolni.
A Guiness rekordosdija is nevetséges. Kitalál ilyen mondva csinált próbatételeket, amiket még előtte soha nem próbált senki és így akar bekerülni a könyve, gondolok itt arra, amikor a hájas mellére vett két darab nem tudom hány kilós súlytárcsát, ami "hatalmas" teljesítmény.
És irritál a primitív gondolkodásmódja a táplálékkiegészítőkről. Tanultal, maradi tapló és a véleményének a hangoztatásával terjeszti az amúgy is elég masszív sötétséget sz emberek körében, ami a tudatos táplálkozással kapcsolatos.
Fekete László a sikerét három dolognak köszönheti főként: a genetikájának, kitartásának és falánkságának. Elismerem a sportteljesítményeit, de nem tartom sportembernek a fent felsoroltak és az általatok említett dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!