Inzulin rezisztenciaval tömegelni hogyan?
Sajnos nagyon ingadozik a cukorszintem. Pesig sose voltam cukor függő. Viszont most edzések után nem tudok egy jót enni hogy jöjjön a tömeg. Nem tudom van valaki hasonló cipőben? Hogy oldjam meg?
Egyébként gyógyszert nem szedek rá.
Miért ne tudnál jót enni? Csak az étkezéseid makrójára kell figyelned, nyilván ne egy halom cukrot egyél. Sok kalóriát akármilyen típusú és mennyiségű szénhidráttal be lehet vinni. Gondolom, a kiemelkedő kalóriaigényű inzulinrezisztensek, főleg azok, akiknek egyszerre kell rengeteg kalória, visszafogják a szénhidrátot és több zsírt fogyasztanak (de ez csak logikus tipp, nem ismerek ilyeneket).
S tényleg a napi összbevitel számít. Ha kicsiket eszel, akkor is jön a tömeg, ha jól csinálod a dolgokat.
Úgy szoktam kicsiket enni, csak edzés után pakolom meg a gyomrom rendesen. Cukrot annyit látok amit megiszok kávét meg ha van fehérje.
Csak most fehér rizsről is át kell állnom barnára teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!