Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Inzulin rezisztenciaval...

Inzulin rezisztenciaval tömegelni hogyan?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon ingadozik a cukorszintem. Pesig sose voltam cukor függő. Viszont most edzések után nem tudok egy jót enni hogy jöjjön a tömeg. Nem tudom van valaki hasonló cipőben? Hogy oldjam meg?

Egyébként gyógyszert nem szedek rá.

2018. aug. 16. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az edzés utáni kajától jön a tömeg, hanem az egész napi megfelelő mennyiségű kajától hosszú hónapokon át.
2018. aug. 16. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnál jót enni? Csak az étkezéseid makrójára kell figyelned, nyilván ne egy halom cukrot egyél. Sok kalóriát akármilyen típusú és mennyiségű szénhidráttal be lehet vinni. Gondolom, a kiemelkedő kalóriaigényű inzulinrezisztensek, főleg azok, akiknek egyszerre kell rengeteg kalória, visszafogják a szénhidrátot és több zsírt fogyasztanak (de ez csak logikus tipp, nem ismerek ilyeneket).

S tényleg a napi összbevitel számít. Ha kicsiket eszel, akkor is jön a tömeg, ha jól csinálod a dolgokat.

2018. aug. 16. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
ha edzés után teszem azt (hasra ütés) 3 óráig nem eszel (kivéve talán ha ez alvás előtt lenne így edzés és elalvás között nem ennél, akkor más a szitu) de az egész napi beviteled rendben van, semmilyen jellegű károd nem származna belőle.
2018. aug. 17. 00:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy szoktam kicsiket enni, csak edzés után pakolom meg a gyomrom rendesen. Cukrot annyit látok amit megiszok kávét meg ha van fehérje.

Csak most fehér rizsről is át kell állnom barnára teljesen.

2018. aug. 17. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!